Három helyszínen történt rendőri intézkedés megyénkben

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békésen, segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény gyanúsítottjának előállítása Békéscsabán és ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés Kevermesen.

Békésen a Széchenyi téren, 2020. szeptember 10-én 14 óra 15 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. szeptember 10-én előállítottak egy békéscsabai férfit. A 61 éves férfi a gyanú szerint 2020. szeptember 2-án Békéscsabán, a Dózsa György úton elütött egy kerékpárúton közlekedő kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 10-én 19 óra 15 perc körül Kevermesen, a Széchenyi utcában. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök a férfit előállították, majd miután még két mérés megerősítette az igazoltatáskor végzett légalkohol mérés eredményét, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Police.hu