Változás a BRSE játékoskeretében

BRSE Fotó: BRSE

Még a felkészülési időszakban módosult a BRSE játékosállományának összetétele. A szakmai stáb döntésének értelmében az amerikai MK White helyett a szlovén Tina Grudina erősíti tovább az ötszörös magyar bajnokcsapatot.

hirdetés

MK White hozzáállása és edzésmunkája kifogástalan volt, emberileg is csak a legjobbat tudja mondani az egyesület a mosolygós amerikai lányról. További pályafutásához sok sikert kívánnak. Minden körülményt figyelembe véve azonban azt a döntést kellett meghoznunk, hogy egy tapasztaltabb játékosra van szükségünk, aki több nagy csatát megélt már, illetve jobban illeszkedik a szakmai stáb által elképzelt játékrendszerbe.

hirdetés

Így esett a választásunk a szlovén válogatott Tina Grudinára, akivel a szezon végéig szóló megállapodást kötöttünk. A 24 éves, 183 cm magas center nem ismeretlen a csabai röplabda szimpatizánsoknak. A Calcit Ljubljana színeiben korábban több alkalommal szerepelt a BRSE ellen, többek közt két MEVZA finálé alkalmával. A játékos, aki stabil tagja a szlovén nemzeti csapatnak, a Calcit mellett a Nova Gorica, valamint tavaly a román Stinta Bacau együttesével is szerepelt nemzetközi kupaporondon, így jelentős tapasztalattal bír – számolt be a klub.

hirdetés