Békésen és Orosházán helyszíneltek a megye rendőrei

Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson Illusztráció: Pixabay

Balesetnél helyszíneltek Békésen és Orosházán, ittas járművezetés miatt Gyomaendrődön és lopás gyanúja miatt Békésen intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2020. szeptember 17-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen, a Csíkos utcában 7 óra 30 perc körül egy kerékpáros nekihajtott egy másiknak. A balesetben az egyik biciklis könnyű sérülést szenvedett. Egy órával később Orosházán egy kerékpárral közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a férfit nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 18-án, 1 óra 15 perc körül Gyomaendrőd külterületén. Egy segédmotor-kerékpáros férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrjárőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indul a gyomaendrődi férfival szemben, mert nincs jogosítványa, a motornak nem volt kötelező felelősségbiztosítása és világítás nélkül közlekedett vele.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2020. szeptember 17-én előállítottak egy békési nőt, mert előző nap délelőtt arany ékszereket lopott egy békési házból. A nyakláncot, gyűrűt és fülbevalót zálogházba adta be, az értük kapott pénz egy részét elköltötte. A rendőrök a megmaradt pénzt és az ékszereket is lefoglalták. A 36 éves nő 2020. augusztus 31-én Békésen, egy iskolából is megpróbált lopni, egy öltözőben hagyott táskából akart kivenni egy pénztárcát, de megzavarták, ezért végül nem vitte el. Egy héttel korábban viszont ellopott egy szatyrot, amit a tulajdonosa a letámasztott kerékpárja kormányán hagyott. A Békési Rendőrkapitányság a nő ellen büntetőeljárást indított – írja a Police.hu.