Ház falának ütközött egy férfi Medgyesegyházán

szeghalmi, mezőkovácsházán, Sínek, Battonyán, kevermesen, kevermes, testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Több sört megivott az az autós, aki nekiütközött egy ház falának Medgyesegyházán. A baleset után elhajtott a helyszínről, de a rendőrök rövid idő alatt elfogták. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Ház falának ütközött egy személygépkocsi 2019. december 26-án 18 óra 45 perc körül Medgyesegyházán, a Wesselényi utcában. A jármű vezetője nem sérült meg, a baleset után elhajtott a helyszínről. A rendőrök a román állampolgárt a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták.

Az igazoltatásakor pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért mintavételre, orvosi vizsgálatra vitték, majd büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a vezetői engedélyét. A 46 éves férfi a gyanú szerint több sört megivott, mielőtt elindult az autóval, ezt az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye is alátámasztotta.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. Az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – számolt be a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!