Az orosházi Vörösmarty Általános Iskolában a felsősök nem mehetnek iskolába

vörösmarty Fotó: Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola közösségi oldalán adott hírt arról, hogy az elvégzett tesztek alapján több pedagógus és diák is koronavírus-fertőzött lett. Alább az iskola által közzétett tájékoztatást olvashatják.

“Tájékoztatunk minden érintettet, hogy intézményünk Vörösmarty Székhelyintézményében az adott vizsgálatok után kapott értesítés szerint vannak PCR teszt alapján bizonyítottan koronavírus-pozitív személyek (pedagógus és tanuló is).

hirdetés

A fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében a Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatalával és a Békéscsabai Tankerületi Központtal történt egyeztetések után, a kapott utasítás végrehajtására az alábbi intézkedéseket hoztuk: 2020.09.21-től hétfőtől az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Vörösmarty Székhelyintézményének felső tagozatán a digitális munkarend szerinti oktatás történik. Felső tagozatos (5-8. évfolyam) tanuló az iskolába nem jöhet.

A kialakult helyzetben elsődleges feladatunk, hogy minimálisra csökkentsük a fertőzés terjedését, intézkedéseink ezt a célt szolgálják!” – tájékoztatott az iskola.