Négy balesetben összesen heten sérültek meg

Orosházán Fotó: Police.hu

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Orosházán, Békéscsabán, Dobozon és Gyulán. Hatan könnyebben, egy személy súlyosan megsérült.

Békés megyében 2020. szeptember 20-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Széchenyi tér és a Rákóczi utca kereszteződésében 8 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárját toló nőt, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni. A nő elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsaba külterületén 15 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben hárman könnyű sérülést szenvedtek. Doboz külterületén 17 óra előtt néhány perccel egy motorkerékpáros férfi hátulról nekiütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinak. A mentők az előbbi jármű vezetőjét súlyos, míg az utóbbit könnyű sérüléssel vitték kórházba. Gyula külterületén 18 óra 30 perc körül letért az útról és árokba csúszott egy motorkerékpárral közlekedő nő. A motoros a balesetben megsérült, sérülése nem súlyos.

Forrás: Police.hu

 


Kövessen minket Facebookon!