Több kerékpáros baleset is történt Békés megyében

Fotó: Police.hu

Békés megyében, 2020. szeptember 25-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőberényben, a Békési út és a József Attila utca kereszteződésében 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros férfi súlyos sérülést szenvedett. Békéscsabán, az Andrássy út járdáján 12 óra 15 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi egy kirakatnak hajtott. A balesetben a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Gyulán, a Csabai út mellett lévő kerékpárúton 19 óra körül két kerékpáros ütközött össze. A mentők az egyik férfit, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 25-én 13 óra 45 perc körül Gyulán, a Vár utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A budapesti férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyulai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét, és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kövessen minket Facebookon!