2,5 millió forint értékű fogyasztási dohányt foglalt le a NAV Békéscsabán

dohány lefoglalás, Békéscsaba

Több ezer szál cigaretta előállítására elegendő fogyasztási dohányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy autóban.

A pénzügyőrök Békéscsabán ellenőriztek egy autót, amiben 35 kilogramm fogyasztási dohányt találtak. A kocsi csomagtartójából 70, fél kilogrammos kiszerelésű adózatlan és jelöletlen zacskós fogyasztási dohányt pakoltak ki a NAV munkatársai. A sofőr elmondása szerint az egész szállítmányt saját fogyasztásra vásárolta egy ismeretlentől az egyik helyi piacon.

hirdetés

A pénzügyőrök a megközelítőleg 2,5 millió forint értékű fogyasztási dohányt lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

35 kilogramm dohányt vett a piacon

3️⃣5️⃣ kilogramm dohányt vett a piacon??Több ezer szál cigaretta előállítására elegendő fogyasztási dohányt találtak munkatársaink egy autóban.A pénzügyőrök Békéscsabán ellenőriztek egy autót, amiben 35 kilogramm fogyasztási dohányt találtak. A kocsi csomagtartójából 70, fél kilogrammos kiszerelésű, adózatlan és jelöletlen zacskós fogyasztási dohányt pakoltak ki munkatársaink. A sofőr elmondása szerint az egész szállítmányt saját fogyasztásra vásárolta egy ismeretlentől az egyik helyi piacon.A pénzügyőrök a megközelítőleg 2,5 millió forint értékű fogyasztási dohányt lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2020. szeptember 27., vasárnap

 

Ez is érdekelheti: