Halálos baleset történt Békés megyében

halálos baleset Békés megyében Fotó: Police.hu

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a Mezőhegyes és Mezőkovácsháza közötti úton. A jármű vezetője életét vesztette. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.

Békés megyében, a Mezőhegyes és Mezőkovácsháza közötti úton 2020. október 4-én 14 óra 45 perc körül letért az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi. Az autó vezetője a helyszínen meghalt.

hirdetés

A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta. A Mezőkovácsházáról Mezőhegyesre tartókat Végegyházánál visszafordítják, a Mezőhegyes felől Mezőkovácsháza felé haladók pedig Battonya, illetve Tótkomlós felé tudják elkerülni az érintett útszakaszt. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Frissítés 16.37: a helyszínelés még tart, a rendőrség azonban a teljes útlezárást feloldotta, egy sávon megindulhatott a forgalom. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy óvatosan közelítsék meg a helyszínt, lassan menjenek el a baleset okát és körülményeit vizsgáló rendőrök mellett!

Frissítés 19.50: a helyszínelés miatt elrendelt útlezárást a rendőrség feloldotta, a forgalom 18 óra 30 perctől mindkét sávon zavartalanul halad.

Police.hu