Több határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

körözött, Embercsempészés, Két tyúkot, Orosházán, gyulai, tehervonaton, lőkösházi, vasútállomáson, békés, Battonyán, határsértő, tehergépkocsi, kétegyháza, Lőkösházán, Lőkösháza, battonya, sarkadon, gyula, román, Sarkad, szír, Határsértőt, kék hír, rendőrség Illusztráció! Fotó: Police.hu

Több határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében. A Lőkösháza külterületén előállított férfi magát albán állampolgárnak vallotta, a Dombegyház külterületén előállítottak pedig töröknek. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

Lőkösháza külterületén, 2020. október 14-én 22 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy külföldit. A férfi albán állampolgárnak vallotta magát. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre.

hirdetés

Dombegyház külterületén 2020. október 15-én 3 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrök négy külföldit. A férfiak török állampolgárnak vallották magukat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. Mindannyian illegálisan, a zöldhatáron gyalogoltak át Romániából. A rendőrjárőrök előállítják őket a Battonyai Határrendészti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.

Forrás: Police.hu