Több határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Lőkösháza, battonya, sarkadon, gyula, román, Sarkad, szír, Határsértőt, kék hír, rendőrség Illusztráció! Fotó: Police.hu

Több határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében. A Lőkösháza külterületén előállított férfi magát albán állampolgárnak vallotta, a Dombegyház külterületén előállítottak pedig töröknek. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

Lőkösháza külterületén, 2020. október 14-én 22 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy külföldit. A férfi albán állampolgárnak vallotta magát. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre.

Dombegyház külterületén 2020. október 15-én 3 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrök négy külföldit. A férfiak török állampolgárnak vallották magukat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. Mindannyian illegálisan, a zöldhatáron gyalogoltak át Romániából. A rendőrjárőrök előállítják őket a Battonyai Határrendészti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!