A Fair Play Plusz már felkészült az őszi-téli szezonra

Fair Play Fotó: Fair Play Plusz Divatáruház

A Fair Play Plusz Divatáruház különleges ajánlatokkal várja a vásárlókat az elkövetkező hosszú hétvégén, ezzel is segítve azt, hogy mindenki felkészülhessen a hidegebb évszakra.

A járvány okozta nehéz helyzetben a ruhakereskedelem is nagy veszteségeket szenvedett el. A tavaszi rendkívüli visszaesés után nem könnyű a talpraállás. Széles körültekintést igényel az őszi-téli szezon tervezése, a termelés és szállítás akadozása miatt a megfelelő mennyiségű és minőségű kínálat megteremtése.

hirdetés

A békéscsabai Fair Play Plusz Divatáruház nagy odafigyeléssel választotta ki szezonális ruhadarabjait a vásárlók, illetve a helyzetnek megfelelő igények maximális figyelembevételével. Ma már mindenki sokkal céltudatosabban és határozott igények mentén választja ki a kívánt öltözékét. Ez az üzlet számára szintén kihívás volt, de hiszik, hogy sikerül ennek megfelelni. Ezért a hosszú hétvégén látványosan és apró figyelmességgel fűszerezve mutatják be az őszi-téli kollekció darabjait.

Kedvezmények és hosszabb nyitvatartás

Október 22-én csütörtökön és október 24-én szombaton a pulóverekhez zoknit, a kabátokhoz sálat adnak ajándékba. Sőt, október 24-én szombaton hosszított nyitvatartással, délelőtt 10 órától délután 15 óráig várják a vásárlókat. Ugyancsak szombaton 14 és 15 óra között tíz százalék kedvezményt adnak az árakból. A Fair Play Plusz Divatáruház így készült fel az őszi-téli szezonra.

 

hirdetés