Ittas vezetés miatt és körözés alapján intézkedtek a megye rendőrei

segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Gyulán ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Békés megyében, 2020. október 22-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Sarkadi úton 2020. október 22-én, 22 óra 45 perc körül a rendőrjárőrök ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A gyulai autósnál a szonda pozitív értéket jelzett. A rendőrök előállították a jármű vezetőjét a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol további két mérés is igazolta azt, hogy a 26 éves férfi ittasan közlekedett. A rendőrök ezért büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a jogosítványát.

Békéscsabán 2020. október 22-én, 21 óra körül a rendőrjárőrök elfogtak egy békéscsabai nőt, akinek körözését rendelte el a Debreceni Járásbíróság, a Debreceni Rendőrkapitányság és a Békéscsabai Rendőrkapitányság is. Emellett a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene, mert a 40 éves nő a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!