Átvehette a vásárlási utalványokat a szerencsés jövőbelátó

Árkád Szeged nyertes A szerencsés jövőbelátó és lányai

Október utolsó vasárnapján indult az Árkád Szeged és a Körös Hírcentrum közös nyereményjátéka, ahol sokan próbáltak a jövőbe látni, de csak egy valakinek sikerült. A játék lezárult, a sorsolás megtörtént, és a szerencsés játékos átvehette a nyereményét, a 100.000 forintos Árkád Szeged vásárlási utalványt.

Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton kisorsoltuk az Árkád Szeged és a Körös Hírcentrum közös játékának nyertesét. A játékhoz némi látnoki képességre is szükség volt, hiszen meg kellett jósolni, hogy kié lesz ez a nyeremény. A mezőberényi Kertész Marianna így a legszerencsésebb jövőbelátónak bizonyult.

hirdetés

Még ma sem hiszem el, hogy én nyertem – mondta el kérdésünkre a szerencsés játékos, aki azt is megosztotta velünk, hogy olyan dolgot szeretne vásárolni az utalványból, mely éveken keresztül emlékezteti arra, hogy ő volt a játék nyertese. A nyeremény átvételére két lánya is elkísérte, akiknek szintén van elképzelésük arról, hogy mit szeretnének a szegedi Árkádból.

A 100.000 forintos nyereményjáték lezárult, de ezzel együtt elindítottuk új, az Árkád Szeged bevásárlóközponttal közös játékunkat, ahol a tét immár egy 150.000 forint értékű vásárlási utalvány. A részletekről itt tájékozódhat.

hirdetés