Figyelmetlenség okozott balesetet Mezőkovácsházán

Fotó: Police.hu

Mezőkovácsháza közelében egy autós nem adott elsőbbséget egy másik személygépkocsinak és összeütközött vele. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyebben, míg utasa súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették 2020. május 18-án, 16 óra után néhány perccel Békés megyében a rendőrséget. Mezőkovácsháza külterületén először lehúzódott járműjével, majd meg akart fordulni egy autós, amikor nem adott elsőbbséget egy másik személygépkocsinak és összeütközött vele. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyebben, míg utasa súlyosan megsérült.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a balesetet okozó személyautó vezetője ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt büntetőeljárást indított. Kihallgatásán a 61 éves mezőkovácsházi férfi elismerte felelősségét. Elmondta, hogy figyelmetlen volt, amikor meg akart fordulni járműjével és nem vette időben észre a másik autót. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés