Elvitte a talált táskát, a rendőrök lopás gyanújával előállították

testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Lopás gyanúja miatt indult eljárás egy férfi ellen, mert Sarkadon, a Magyar utcában talált egy kézitáskát, amit nem adott vissza a tulajdonosának. Pénzt vett ki belőle, a táskát pedig elrejtette egy bokorban.

Elhagyta a kézitáskáját egy nő 2020. november 16-án, délelőtt Sarkadon, a Magyar utcában. Mikor észrevette, hogy nincs meg, végigment ugyanazon az útvonalon, ahol járt, de nem találta meg, ezért bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrjárőrök adatgyűjtésbe kezdtek és kiderült, hogy egy utcát figyelő kamera felvette, amit egy férfi megtalálta, felvette és magával vitte a táskát.

A rendőrök azonosították, majd lopás gyanúja miatt előállítottak a Sarkadi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásán a 34 éves sarkadi férfi elismerte, hogy valóban talált egy női táskát, amit nem akart visszaadni a tulajdonosának. Pénzt vett ki belőle, a táskát pedig elrejtette egy bokorban. A nyomozók megtalálták és a benne lévő iratokkal, valamint az ellopott pénzzel együtt visszaadtak a nőnek.

hirdetés

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!