Ózongenerátorokat adományoztak a belgyógyászatnak

ózongenerátort Fotó: Melega Krisztián/Orosházi Kórház

Ózongenerátorokat adományoztak az Orosházi Kórház Belgyógyászati Osztályának. Így fejezték ki tiszteletüket és elismerésüket a Hit Gyülekezete orosházi és hódmezővásárhelyi tagjai.

– Az egészség a legfontosabb az ember életében, aminek megőrzéséért mindent meg kell tenni. Ám ha úgy alakul, hogy az egészségét elvesztve valaki kórházba kerül, fontos, hogy a legjobb ellátást kapja. Ebben pedig segíteni kell a kórházakat, főleg egy világjárvány idején, amikor az átlagosnál is nagyobb teher hárul az egészségügyre – fogalmazott Csepregi János. Az orosházi és a hódmezővásárhelyi Hit Gyülekezete lelkipásztora elmondta, a kórházban dolgozó hősök előtt szeretnék kifejezni tiszteletüket, nagyrabecsülésüket és elismerésüket.

hirdetés

– Az a megfeszített munka, ami most a kórházakban zajlik, nagyban hozzájárul, hogy az emberek és a társadalom is túlélje ezt a nehéz helyzetet és minél előbb kilábaljunk belőle. Ezért a gyülekezetek tagjai összefogtak, a befolyt összegből pedig vásároltunk két ózongenerátort. Ezeket az Orosházi Kórház Belgyógyászati Osztályának adományozzuk, ezzel segítve a gyógyítás hatékonyságát – tette hozzá a gyülekezet lelkipásztora.

A kórház nevében dr. Duray Gergő köszönte meg a nagylelkű felajánlást. A főigazgató hangsúlyozta, a járványhelyzet megmutatta, hogy az itt élő emberek összefogása és jó szándéka szinte határtalan, amiért a kórházban dolgozók nem lehetnek eléggé hálásak – olvasható a kórház közösségi oldalán.