Békéscsabai zálogházból lopott el egy arany pecsétgyűrűt egy férfi

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Egy zálogházból vitt el egy pecsétgyűrűt egy férfi Békéscsabán. Az ékszert utána egy másik zálogházban leadta, hogy pénzhez jusson. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Békéscsabán, egy zálogházból 2020. február 25-én egy férfi ellopott egy arany pecsétgyűrűt. Három társával ment be a zálogházba és azt mondták, hogy több ékszert szeretnének vásárolni. A nők gyűrűket, fülbevalókat, a férfiak gyűrűket próbálgattak, majd egy női gyűrűt kifizettek és távoztak. Az eladók a nap végén, záráskor vették észre, hogy hiányzik egy pecsétgyűrű, amit az egyik férfi felpróbált. Megnézték az üzlet biztonsági kamerájának felvételét és azon látható volt, hogy a próba után a férfi nem tette vissza a pultra a gyűrűt. A férfi kihallgatásán elismerte, hogy ellopta a több mint százezer forintot érő ékszert, majd Gyulára vitte, ahol egy másik zálogházban leadta, hogy pénzhez jusson.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság az 55 éves eleki férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. november 24-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre. (Police.hu)

hirdetés