Megbízható gyorstesztek a koronavírus elleni harcban

Carbon Medical, gyersteszt rendelés

A Magyarországon is egyre súlyosbodó járványügyi helyzet a helyi vállalkozások és intézmények működésére is döntő hatással van, ezért a koronavírus további terjedésének megakadályozásában a hatályos védelmi intézkedések betartása és a felelősségvállalás mellett, nagyon fontos szerepet játszik a fertőzött személyek kiszűrése. A rendszeres és megbízható tesztelés elengedhetetlen, melynek jelenleg leghatékonyabb és leggyorsabb módja a kollégák házon belüli folyamatos szűrése.

hirdetés

A Carbon Medical jelenleg két típusú kiváló minőségű gyorsteszttel segíti a világjárványt okozó új koronavírus elleni harcot. Az Antigen gyorsteszt készlet a súlyos akut légzőszervi szindróma koronavírus 2 (SARS-CoV-2) antigén emberi orrgarati vagy szájgarati kenetből való kimutatására szolgál, mely a fertőzés korai szakaszában nyújt segítséget a diagnosztikában.

Az IgM/IgG antitesteket kimutató gyorsteszthez emberi szérum-, plazma- vagy teljesvér-minta szükséges. Ez a teszt a fertőzés késői szakaszában, illetve a múltban lezajlott fertőzés kimutatásában nyújthat segítséget. Mindkét teszt megbízható, költséghatékony és gyors, az eredmények alig 15 percen belül leolvashatóak a tesztkazettákról, és laboratóriumi körülmények sem szükségesek a tesztek elvégzéséhez. A Carbon Medical ingyenes házhoz szállítást biztosít az ország egész területén, a kézbesítést pedig a rendelést követő napon garantálja.

További információ és megrendelés:
Carbon Medical
www.tesztcenter.hu
carbonmedoffice@gmail.com
+36 30 372 3086

 

Támogatott tartalom

hirdetés