Munkát ígért, hogy elkerülje a baleset következményeit

Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Két személygépkocsi ütközött össze Orosházán. A balesetet okozó ittas férfi, aki a vezetéstől el volt tiltva, arra kérte a mellette utazó ismerősét, hogy vállalja át a felelősségét. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy tótkomlósi férfit. A férfi Orosházán, a Vajda közben 2020. július 2-án 16 óra 15 perc körül közlekedési balesetet okozott. Személygépkocsijával egy másik autónak ütközött. A balesetben senki nem sérült meg.

A 69 éves férfinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, emellett a vezetéstől is el volt tiltva. Ezért megkérte a mellette utazó ismerősét, hogy vállalja át a felelősségét a hatóság előtt. Cserébe folyamatos munkalehetőséget és jó fizetést ígért neki. Az utas meg is tette, amire kérték, először azt mondta a rendőröknek, hogy ő vezetett, de később mégis bevallotta, hogy nem mondott igazat. Így nemcsak az ittasan, jogosítvány nélkül vezető, hanem a felelősséget átvállaló férfi ellen is büntetőeljárás indult.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. december 1-jén továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!