Telekgerendáson közúti veszélyeztetés, Sarkadon lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Békés megyében 2020. december 4-én személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. december 4-én előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint két nappal korábban 13 óra 15 perc körül Telekgerendás külterületén úgy közlekedett a személygépkocsijával, hogy többször szándékosan balra kormányozta a járművét, miközben egy másik autó előzte őt. Egyszer össze is ütköztek az előzésben lévő másik személyautóval. A balesetben senki nem sérült meg. A 36 éves férfi megállt, de rövid időn belül  elhajtott a baleset helyszínéről az adatainak hátrahagyása nélkül. A Közlekedésrendészeti Osztály rendőrei azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható gyulai férfit, aki ellen közúti veszélyeztetés miatt büntetőeljárás indult.

Sarkadon 2020. december 4-én a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint korábban egy békéscsabai házból elvitt egy kerékpárt, sarokcsiszolót és fűrészt. A rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított büntetőeljárást ellene.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!