3 959 964 415 forint: Ennyit vihet haza az ötös lottó nyertese

lottó Kiemelt képünk illusztráció

Magyarország kedvenc lottójátéka 21 hét halmozódás után ismét milliárdossá tett egy szerencsés játékost. A telitalálat összege 3 959 964 415 forint – írta a Szerencsejáték Zrt. a szombat esti ötös lottó számsorsolás után az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az 51. játékhéten a 2, 19, 27, 29, 86-os számokat megjátszó szelvény tulajdonosának a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél. A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható.

hirdetés

A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán – írták.

A közlemény szerint “ezután kerülhet sor a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik” – olvasható a közleményben. (MTI)

 

Ez is érdekelheti: