Manolina Konstantinou: Alig várom, hogy a csapat hasznára legyek a játékommal!

görög, Manolina Fotó: BRSE

Elhárult minden adminisztratív akadály, így Manolina Konstantinou, a BRSE múlt hét vasárnap érkező légiósa a keretben lehetett szombaton a Vasas elleni rangadón. Így kizárólag Tóth Gábor vezetőedzőn múlik, hogy mikor veti be a játékost. Manolina hétfő óta edz a csapattal és várja, hogy bizonyíthasson.

Mit lehet tudni rólad?

Cipruson, Limassol városában születtem. Van egy nővérem, akivel nagyon közel állunk egymáshoz. Már több mint tíz éve nem élek a hazámban a munkám miatt. Athénban, egy táplálkozás tudománnyal foglalkozó szakra jártam, ebből szereztem egyetemi végzettségemet is. Nagyon szeretem az új kihívásokat, valamint az eddig számomra ismeretlen helyeket felfedezni.

Hogyan vált az életed részévé a röplabdázás?

A szüleim röplabda edzők, így egyértelmű volt mindenki számára, hogy én is ezt a sportot fogom űzni. Talán ebből is kifolyólag viszonylag hamar, kilenc évesen kezdtem el röplabdázni. Az első pillanattól kezdve nagyon szerettem és élveztem a játékot. Emlékszem, hogy állandóan a pályán voltam, alig lehetett leparancsolni onnan.

Van bármilyen különleges hobbid? Babonás vagy?

Ha időm engedi, akkor szívesen ragadok papírt és ceruzát, hogy rajzolhassak, ez nagy szenvedélyem. Ami a babonásságot illeti, főleg a mérkőzés napján szeretek odafigyelni, hogy időben egyek, emellett mindig ugyanaz a hajgumi van a hajamban és mindig ugyanazt a sportmelltartót viselem.

A Nyíregyháza elleni mérkőzést már élőben tekintetted meg az Akadémián. Mik voltak az első benyomásaid?

Nehéz, küzdelmes mérkőzés volt. Mindkét csapat nagyon küzdött minden egyes labdáért. Magasszínvonalon játszottak, örülök, hogy ezt élőben is láthattam. Alig várom, hogy a pályán segíthessem a csapatot.

Milyen céljaid vannak a szezonban?

A magam részéről szeretném a legjobb formámat mutatni mind a pályán, mind a pályán kívül. Arra fogok törekedni, hogy minél egységesebb legyen az együttesünk. Bízom benne, hogy érmekkel és kupákkal zárjuk a szezont!

Forrás: BRSE


Kövessen minket Facebookon!