Határsértőket fogtak el a rendőrök Gyulán

Orosházán, gyulai, tehervonaton, lőkösházi, vasútállomáson, békés, Battonyán, határsértő, tehergépkocsi, kétegyháza, Lőkösházán, Lőkösháza, battonya, sarkadon, gyula, román, Sarkad, szír, Határsértőt, kék hír, rendőrség Illusztráció! Fotó: Police.hu

A gyulai közúti határátkelőhelyen, egy török kamion rakterében öt külföldi férfit találtak a rendőrök. A rézkábelek között rejtőzködő migránsok egyike sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát.

Békés megyében 2021. január 7-én 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között öt, az államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel a rendőrök. A magukat afgán állampolgárnak valló férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat.

hirdetés

Mindannyian egy 8 óra 10 perckor a gyulai közúti határátkelőhelyen belépésre jelentkező, rézkábeleket szállító török kamion rakterében rejtőzködtek. Miután a járművet közösen átvizsgáló magyar és román rendőrök megtalálták őket, nem léphették át az államhatárt, a román hatóság eljárást indított ellenük. (Police.hu)

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!