Új vezető kezdi meg munkáját a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ élén

Fotó: GaPix Fotó

Dr. Pappné Darida Andrea személyében új igazgatót köszönthettem ma városunk egyik kulcsfontosságú intézménye, a Kulturális Központ vezetőjeként – fogalmazott Kálmán Tibor Békés város polgármestere.

hirdetés

A tapasztalt, sokrétű végzettséggel bíró szakember több éves gyakorlattal rendelkezik a kulturális élet szervezése, de a vállalkozásfejlesztés sőt a felnőttképzés világában is. Munkája, szemléletmódja várhatóan új szemléletet hoz az intézménybe, ezirányú elképzelései találkoznak Békés jövőképével és a városvezetés elképzeléseivel egyaránt.

Az igazgató asszony egy igen tehetséges és sokoldalú szakember gárda vezetését veszi át, akikben még rengeteg erő és lehetőség rejtőzik. Az elkövetkező időszaktól polgármester úr leginkább azt várja, hogy az időszerű innováció mellett még szorosabban összefognak a helyi kulturális intézmények, így a Békés Városi Jantyik Mátyás Múzeum, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ, a Békés Városi Püski Sándor Könyvtár és a Békési Civil Szervezetek Háza is.

Ebben a munkában az újonnan kinevezett igazgató asszonyt koordinátorként Mucsi András képviselő úr, a Képviselő-testület Humán és Szociális Bizottságának elnöke is segíti majd.

hirdetés