Első helyen végzett a Meszlényi-Autó Toyota értékesítői csapata

Toyota értékesítői csapat, Meszlányi, Toyota

A Toyota magyarországi importőrének értékesítési versenyében a Meszlényi-Autó, illetve a Békés megyei képviselet bizonyult a legjobbnak, kiérdemelve ezzel az első helyezést.

hirdetés

Meszlényi Dániel, a Meszlényi-Autó Kft Marketing és PR vezetője elárulta, a Toyota több szempontot is figyelembe vett az értékelés során. A legfontosabb mérce – ami az ügyfélelégedettség egyik legjobb mérőszáma az, – a piaci részesedés. Emellett az importőrök folyamatosan ügyfél-elégedettség méréseket végeznek, amelyben a Meszlényi-Autó közel 100%-ot teljesített. Figyelték azt is, hogy milyen arányban ajánlottak fel tesztvezetést.

hirdetés

„Nálunk ez az egyik legfontosabb momentuma az értékesítési feladatnak. Azt szeretnénk, hogy minden érdeklődőnk próbálja ki a járművet. Ez alapján lehet eldönteni azt, hogy mennyire lesz a kedvenc autómárkája. A cég megalapítása óta folyamatosan arra figyelünk, hogy az ügyfeleink mindig elégedetten távozzanak” – fogalmazott Meszlényi Dániel, hozzátéve, hogy ennek nagyon sok apró mozzanata van. Az ügyfeleket kedvenc pillanataikhoz próbálják hozzásegíteni azzal, hogy támaszt nyújtanak a megfelelő jármű kiválasztásakor.

Meszlényi Dániel
Meszlényi Dániel / Fotó: Körös Hírcentrum

Meszlényi Dániel kitért arra is, hogy értékesítés szempontjából 2020-ban is nagy kereslet volt a Toyotára. Nagyon jó darabszámot tudtak értékesíteni a tavalyi évben és bíznak benne, hogy ez idén sem lesz másképp. A vírushelyzet ugyan nem könnyíti meg sem az értékesítők, sem az ügyfelek dolgát, de minden esetben törekedni fognak arra, hogy ki tudják szolgálni a vásárlókat.

A Toyotánál a full hibrid megoldások kaptak teret az utóbbi időben, a teljesen elektromos járműveket egyelőre még nem hozták be Európába. Gyakorlatilag a legtöbb modelljük elérhető ebben a (full hibrid) verzióban, kivétel a kishaszongépjárművek. A Meszlényi-Autó többi márkái, a Citroën, a Renault és a Hyundai is egyre több elektromos modellt dob piacra.

A Meszlényi-Autó 2020-ban pályázati forrásokból eszközbeszerzést, különböző fejlesztéseket tudott megvalósítani. Egy új műszaki vizsgasort helyeztek üzembe, emellett négy új szerelőállást alakítottak ki.

hirdetés