Lopott segédmotor-kerékpárra cserélte a biciklit a szegedi férfi

zebra, Csanádapácán, Körösladányban, német, Tehervonaton, Okányban, bántalmazott, sértett, Pusztaföldváron, Kaszaperen, kondoroson, kerékpárt, emberölés, határsértő, bűnbanda, vonaton, Nagybánhegyes, lakatlan, végegyházi, parkoló, segédmotor, rendszámot, lengyel, Csárdaszálláson, mentősnek, pénzt, szeghalmi, mezőkovácsházán, Sínek, Battonyán, kevermesen, kevermes, testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Kerékpárral indult el Medgyesbodzásról Kétegyházára egy férfi. Útközben ellopott egy segédmotor-kerékpárt, amivel egyszer el is esett, de nem sérült meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Soha nem volt jogosítványa, ennek ellenére ellopott egy segédmotor-kerékpárt egy férfi 2020. október 3-án 16 óra körül Medgyesbodzásról, a Petőfi utcából. A 31 éves férfi kerékpárral indult el Kétegyházára, de útközben meglátta a leállított motort. A biciklit lerakta és felült a motorra, azzal folytatta útját.

hirdetés

A szegedi férfi kihallgatásán elmondta, hogy miután elindult a járművel, elesett, de nem sérült meg, így tovább tudott menni. Mikor odaért Kétegyházára, a Medgyesi soron leállította a motort. A rendőrök megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a lopás miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. január 27-én továbbította az ügyészségre – számolt be a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!