Egy végegyházi lakatlan épületből akart több dolgot elvinni egy férfi

lakatlan, végegyházi, parkoló, segédmotor, rendszámot, lengyel, Csárdaszálláson, mentősnek, pénzt, szeghalmi, mezőkovácsházán, Sínek, Battonyán, kevermesen, kevermes, testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Egy végegyházi lakatlan épületből akart több dolgot elvinni egy férfi, de a rendőrök a ház közelében feltartóztatták. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Betörésről értesítették a rendőrséget 2020. november 14-én, délelőtt Békés megyében. A rendőrjárőrök a bejelentés után néhány perccel odaértek ahhoz a lakatlan végegyházi házhoz, ahonnan egy férfi több dolgot akart elvinni. Megzavarták, ezért el akart menekülni, de a rendőrök nem messze a háztól feltartóztatták. Ezután az udvaron, egy kiskocsira összekészítve megtalálták azokat a dolgokat, amiket el akart lopni és visszaadták a tulajdonosnak.

A rendőrjárőrök a 35 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene. Kihallgatásán elmondta, hogy a ház ajtaját befeszítette, majd átkutatta a helyiségeket. Többek között bútorokat, gáztűzhelyet, gázpalackot és műfenyőt akart elvinni.

A rendőrkapitányság a lopás miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – számolt be a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!