A Volánbusz február 15-től ismét indít járatokat Ausztriába

menetrend változás Békés megye, MÁV, diákigazolványokat, helyközi, Volánbusz, maszkviselési, szeptemberi, Volánbusz, közlekedési, járványügyi, volánbusz, busz, szájmaszk, drágul a helyi járat Békéscsabán, Fotó: Körös Hírcentrum

Az iskolák újranyitása miatt ismét közlekednek a Volánbusz járatai február 15-től Szombathely és Oberwart (Felsőőr), valamint Szombathely és Eberau (Monyorókerék) között tanítási napokon – közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.

Ismertetik, hogy a határ átlépéséhez 7 napnál nem régebbi PCR- vagy antigénteszt bemutatása szükséges. Ausztriában – a jelenleg hatályos szabályoknak megfelelően – a 6 évesnél fiatalabb gyermekeknek nem kell maszkot viselniük, 6 és 14 éves kor között a szájat és az orrot szorosan eltakaró, míg 14 éves kor felett FFP2-es típusú maszk használata kötelező.

hirdetés

Felhívják a figyelmet arra, hogy félhavi bérlet vásárlására is van lehetőség. Az oberwarti vonalon történt menetrendváltozás miatt az autóbusz-társaság arra kéri az utasokat, hogy ellenőrizzék a járatok indulását – közölte a Volánbusz.

MTI