Letért az útról és árokba csúszott egy nő Kondoros külterületén

kondoros Fotó: Police.hu

Balesetnél Kondoros külterületén és Békéscsabán, ittas vezetés gyanúja miatt ugyancsak Békéscsabán intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. február 14-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kondoros külterületén 18 óra 15 perc körül egy személygépkocsival közlekedő nő letért az útról és árokba csúszott. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Fél órával később Békéscsabán, a Bartók Béla úton összeütközött két személyautó. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2021. február 14-én 8 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Bartók Béla úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. Az autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a 67 éves békéscsabai férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a Police.hu.