Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ új gépjárműre tett szert

Fotó: Gapix

Fejlesztette járműparkját a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ. Az intézmény ezáltal a továbbiakban is nagy hangsúlyt fektethet szolgáltatásainak hatékonyságára.

hirdetés

A 9 személyes kisbusz beszerzésére az állami költségvetésből származó források sikeres felhasználása során kerített sort városunk meghatározó szociális intézménye, lecserélve az eddig használt járművet. A váltás mind költséghatékonysági, mind szakmai szempontból nagy mértékben elősegíti a családsegítő szerteágazó tevékenységét. A gépjármű biztonsági előírások szerinti akadálymentesítése, felmatricázása a közelmúltban megtörtént. A most munkába álló jármű elsősorban a Támogató Szolgálat szállítási feladatait látja majd el, de kapacitási határai függvényében az egyéb működési feladatokba is bekapcsolódik.

hirdetés

Nagy öröm számomra, hogy ezzel a fejlesztéssel épp a mostani időszakban sikerül újabb lépést tennie az intézménynek a minőségi munkavégzés terén, hiszen a vírushelyzet az ügyfelek mozgatásában, elérésében is komoly kihívásokat támaszt a szolgáltatói szektor elé – nyilatkozott Kálmán Tibor polgármester.

hirdetés