Két közlekedési baleset szemtanúit keresi a Békéscsabai Rendőrkapitányság

Rendőrségi Felhívás

A Békéscsabai Rendőrkapitányság két közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához kéri szemtanúk segítségét. Mindkét baleset 2021. február 25-én történt.

Az egyik esetben, 6 óra 50 perc körül egy világosszürke Renault Clio személygépkocsi vezetője a 4239-es úton Doboz felől Gerla irányába tartott és meg akarta előzni az előtte haladó gépkocsit. Későn vette észre, hogy őt már előzi egy fehér színű, dobozos rakterű tehergépkocsi. A Renault vezetője azért, hogy ne ütközzenek össze, visszakormányozta az autóját a jobb oldali sávba, de ekkor letért az útról, árokba, majd fának hajtott. A rendőrség kéri a tehergépkocsi vezetőjét, hogy a történtek tisztázása érdekében jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700, a baleset miatt folyamatban lévő ügy száma: 04010/1445/2021.ált.). Várják továbbá azok jelentkezését is, akik a megjelölt időpontban ezen az útszakaszon közlekedtek, látták a járműveket, esetleg szemtanúi voltak a történteknek.

Ugyanezt kérik annak a balesetnek az ügyében is, ami 2021. február 25-én 12 óra 50 perc körül történt a Békéscsaba és Csabaszabadi közötti úton. Ott összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. Az egyik személygépkocsi, egy Opel először lement az út jobb oldali padkájára, de onnan úgy tért vissza az útra, hogy átment a menetiránya szerint bal oldali forgalmi sávba. Így összeütközött egy neki szemből érkező Suzukival, majd a mögötte érkező Iveco kisteherautóval. Ennek a balesetnek az ügyszáma, amelyre a bejelentő hivatkozhat: 04010/191/2021.bü.  A fenti elérhetőségek mellett a nap 24 órájában lehet bejelentést tenni a 112-es segélyhívón és a Telefontanú 06/80/555-111-es számán is. A rendőrség előre is köszöni a segítséget!

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!