Orosházán, Gyulán és Battonyán intézkedtek a rendőrök

Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Orosházán balesetnél helyszíneltek, Gyulán közokirat-hamisítás, Battonyán pedig lopás kísérlet gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Orosházán, a Sánc utcában 2021. március 7-én 12 óra 30 perc körül egy lovas kocsiról leesett a hajtó. Az 55 éves hódmezővásárhelyi férfi a gyanú szerint ittas volt, a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2021. március 7-én 8 óra körül egy bolgár honosságú tehergépkocsival belépésre jelentkezett egy bolgár állampolgár. Az 56 éves férfi átadta a jármű forgalmi engedélyét az ellenőrzését közösen végző magyar és román határrendészeknek, akik megállapították, hogy az okmány hamisítvány. A sofőr ellen a román hatóság indított eljárást.

Lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. március 7-én késő este egy lakatlan háznál, Battonyán. Egy 33 éves férfi úgy jutott be az épület udvarára, hogy megrongálta a kerítést. Elvinni már nem tudott semmit, mert a rendőrök a történtekről érkezett bejelentés után néhány perc alatt a helyszínre értek és elfogták. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói a battonyai férfit lopás kísérlet elkövetésével gyanúsítják és vizsgálják, hogy követhetett-e el más hasonló vagyon elleni bűncselekményt.


Kövessen minket Facebookon!