Kisteherautóval karambolozott egy autó a 44-es főúton, többen súlyosan megsérültek

Fotó: Körös Hírcentrum

A baleset a Gyulát elkerülő szakaszon, az újkígyósi elágazásnál történt.

hirdetés

Összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó a 44-es főút 135-ös kilométerénél, a Gyulát elkerülő szakaszon, az újkígyósi elágazásnál. A kisteherautó az ütközés következtében kigyulladt. A város hivatásos tűzoltói megkezdték a jármű oltását, és feszítővágóval egy ember kiszabadítását az egyik járműből – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

hirdetés

Lipták András r. hadnagy, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtóreferensétől megtudtuk: a baleset 15 óra 50 perc körül történt. Egy Fiat Ducato típusú kisteherautónak nem adott elsőbbséget egy személyautó. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Elsődleges információk szerint hárman súlyosan megsérültek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a helyszínelés idejére.

A forgalmat Gyula belvárosa felé, illetve a Kétegyházi úti körforgalom irányába terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri.

Frissítés: A rendőrség befejezte a helyszínelést. A forgalom 2021. március 11-én 19 óra 30 perctől mindkét sávon zavartalanul halad.

hirdetés