Újabb szabályozás lép életbe a Békés Megyei Központi Kórházban

békéscsabai, Réthy, Kórház, kórházi, kórházparancsnokok, Békés Megyei Központi Kórház, Réthy Pál, kórház Illusztráció: Körös Hírcentrum

A COVID-19 vírus okozta járvány harmadik hulláma során a Covid-19 fertőzött betegek számának növekedése miatt a Békés Megyei Központi Kórház az alábbiakra hívja fel a lakosság figyelmét:

„2021. március 22-től, a jelenlegi járványügyi helyzet miatt, kérjük kedves Betegeinket, hogy az orvos beteg találkozások számának csökkentése érdekében csak akkor jelentkezzenek szakellátás igénybevételére, ha annak oka:

hirdetés

– életveszély, illetve sürgős szükség,

hirdetés

– daganatos megbetegedésben szenvedők ellátása és

– tartós egészségkárosodás elkerülése.

A járvány miatt szünetelnek, az egynapos beavatkozások, illetve későbbi időpontra kerülnek átütemezésre a halasztható, tervezett beavatkozások. Az időpontok módosításáról minden érintett beteggel személyesen vesszük fel a kapcsolatot. Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a járó beteg szakrendelések, a személyes kontaktusok minimalizálása céljából, csak telefonos konzultáció követően, előjegyzés alapján fogadják a betegeket.

Telefonszámok intézményünk honlapján (www.bmkk.eu) az illetékes tagkórház jelzésére történő kattintással megtekinthető.

Fekvőbeteg osztályainkon továbbra is látogatási tilalom van érvényben, az ezzel kapcsolatos információkat, szabályokat honlapunkon megtekinthetik„ – olvasható a közleményben.

 

Kapcsolódó tartalom:

 

hirdetés