Súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat egy 19 éves békéscsabai férfival szemben

bíró, ítélet, tárgyalás Illusztráció: Pixabay

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 19 éves büntetlen előéletű békéscsabai férfival szemben, aki egy békéscsabai sörözőben okozott 8 napon túl gyógyuló sérüléseket.

hirdetés

A fiatal férfi 2020. július 23-án az esti-éjszakai órákban barátnője és barátai társaságában egy békéscsabai italmérő helyen szórakozott. Az este folyamán egy másik férfi sértő kijelentésekkel illette a terhelt barátnőjét, aki emiatt felindultan távozott a helyszínről, a terhelt pedig a söröző közelében, az utcán számon kérte a másik férfit, majd őt a földre rántotta, a földön lévő sértettet pedig nagy erővel fejbe rúgta.

hirdetés

A történtek miatt a közelben tartózkodók a sértett segítségére siettek és értesítették a mentőszolgálatot, valamint a rendőrséget, akik a terheltet intézkedés alá vonták. A sértett – más sérülések mellett – az orrcsont és az állcsont darabos törését szenvedte, mely sérülések 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülések – tájékoztatta hírportálunkat dr. Havrán Ákos mb. főügyészhelyettes.

hirdetés