Hamisan lopással vádolt egy nő egy férfit Medgyesegyházán

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Lopással vádolt egy medgyesegyházi nő egy férfit. A nyomozás során azonban kiderült, hogy a férfi nem ellopta, hanem megvette tőle a telefonját. A rendőrség a hamis vád miatt elrendelt ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Hamis vád bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy medgyesegyházi nőt. A 28 éves nő bejelentette a rendőrségen, hogy 2020. június 18-án Medgyesegyházán, egy presszóban egy férfi ellopta az őrizetlenül hagyott mobiltelefonját.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei azonban kiderítették, hogy a telefont a nem ellopta, hanem megvette. Később a nő meggondolta magát, vissza akarta kérni tőle a készüléket, de a férfi meg akarta tartani azt. Az eladó meg is mondta neki, hogy ha nem kapja vissza a telefonját, akkor feljelenti. Ezt meg is tette.

Miután kiderült, hogy a nő nem mondott igazat, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság hamis vád bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. április 1-jén továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.

hirdetés