Több biciklit lopott el egy tápióbicskei férfi Békéscsabán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Békéscsabán, egy bevásárlóközpont kerékpártárolójából és a vasútállomásról vitt el bicikliket egy tápióbicskei férfi. A rendőrség őrizetbe vette.

hirdetés

Kerékpárlopások gyanúsítottját állították elő a rendőrök 2021. április 12-én, Békéscsabán. A férfi kora délután elvitte egy nő lezáratlan kerékpárját egy Andrássy úti bevásárlóközpont kerékpártárolójából. A közelben, egy másik tárolóban letámasztotta, majd járókelőket szólított meg, néhány ezer forintért kínálta nekik a biciklit. Közben a nő barátja észrevette, hogy nincs meg a kerékpár és keresni kezdte. Megtalálta és visszavitte a nőnek, majd értesítette a rendőrséget.

hirdetés

A rendőrök előállították a lopás gyanúsítottját, akiről kiderült, hogy nemcsak egy biciklit vitt el, hanem több lopással is gyanúsítható. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 28 éves tápióbicskei férfit őrizetbe vette – írja a Police.hu.

hirdetés