„30 centin múlott az élete” – Ennyivel kerülte el a fa a vezetőülést

Bélmegyer baleset, baleset Bélmegyer közelében Fotó: Police.hu

Bélmegyer külterületén vasárnap 18 óra 45 perc körül egy személyautó letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

hirdetés

Vasárnap este több fotót is kaptunk olvasónktól a baleset helyszínéről, amit Facebook oldalunkon tettünk közzé. A hozzászólásokban volt, aki megjegyezte: „sajnos a fák miatt minden évben gyarapszik a koszorúk száma Vésztő és a dobozi elágazás között. Mennyi balesetnek kell történnie ezen az útszakaszon ahhoz, hogy kivágják az útszélétől 1 méterre ültetett fákat?” – teszi fel a kérdést.

hirdetés

Volt olyan is, aki nem a fákat, hanem a sofőröket jelentette ki egyértelműen hibásnak.

Mindezekre reagálva, az autó vezetőjének párjától megtudtuk, a sofőrt egy – a jármű elé ugró -, vad zavarta meg a bélmegyeri elágazásban. Kormánymozdulatokkal reagált, ám a vizes aszfalton az autó “behintázott” és irányíthatatlanná vált. „Hála több éves motoron és autón egyaránt szerzett vezetési rutinjának, amennyire tudta korrigálta a helyzetet de sajnos a fák állították meg. Igen, nem a fa a hibás de ha nincs ott akkor bemegy a kökényesbe és elakad. Így viszont két fa dobta vissza az útra” – írta bejegyzésünk alá a balesetet szenvedett férfi párja.

Bélmegyer baleset, baleset Bélmegyer közelében
Fotó: Police.hu

Hozzátette: 30 centiméteren múlott az élete, ennyivel kerülte el a fa a vezető ülést. „Tegnap este már haza is engedték őket, mind a ketten itthon lábadoznak! Örülök, hogy nem a temetést kell intéznem hanem helyette itt taglalnom, hogy mi történt” – fogalmazott.

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés