Öt balesetnél helyszíneltek összesen a megye rendőrei

balesetnél Fotó: Police.hu

Öt közlekedési balesetnél helyszíneltek a megyében, nyolcan könnyű és egy személy súlyos sérülést szenvedett.

Békés megyében 2021. április 24-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Újkígyóson, az Újköz utca és a Kossuth utca kereszteződésében 9 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek.

Vésztőn, a Várkonyi utca és a Rákóczi utca találkozásánál 16 óra 30 perc körül egy férfi kerékpárjával nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő autónak és összeütköztek. A kétkerekű csomagtartóján egy lány is utazott, mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

Fél órával később Békéscsabán, a Magyar utca melletti kerékpárúton közlekedett biciklijével a gyanú szerint egy ittas férfi, aki egyensúlyát vesztette és elesett. A mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Szintén 17 óra körül Orosházán, a Mátyás király utca és a Horváth György utca kereszteződésében egy segédmotor-kerékpáros és egy személyautó ütközött össze. A segédmotoros kerékpárt vezető férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyebben megsérült.

Békésen, a Szarvasi utca és a Kossuth Lajos utca találkozásánál 18 óra 15 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi nem biztosított elsőbbséget egy motorkerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a motoros nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – számolt be a Police.hu.

 


Kövessen minket Facebookon!