Hat külföldit tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen

körözött, Embercsempészés, Két tyúkot, Orosházán, gyulai, tehervonaton, lőkösházi, vasútállomáson, békés, Battonyán, határsértő, tehergépkocsi, kétegyháza, Lőkösházán, Lőkösháza, battonya, sarkadon, gyula, román, Sarkad, szír, Határsértőt, kék hír, rendőrség Illusztráció! Fotó: Police.hu

A gyulai közúti határátkelőhelyen hat, az államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel a rendőrök.

A Békés megyei rendőrök az elmúlt 12 órában hat, a magyar-román államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel. Mindannyian egy 3 óra 50 perckor a gyulai közúti határátkelőhelyen belépésre jelentkező kamion rakterében rejtőzködve akartak bejutni Magyarországra.

hirdetés

Öt afgán, egy pedig pakisztáni állampolgárnak vallotta magát, de egyikőjük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát. Miután a járműveket közösen átkutató magyar és román rendőrök megtalálták őket, nem léphették át az államhatárt, a román hatóság eljárást indított ellenük – számolt be a Police.hu.