Békéscsaba és Medgyesbodzás közelében történt baleset

Fotó: Police.hu

Két közlekedési balesetnél helyszíneltek, és egy szabálysértési őrizetbe vétel miatt intézkedtek a megye rendőrei. 

Békés megyében 2021. május 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén 13 óra körül egy személygépkocsi vezetője előzésbe kezdett úgy, hogy őt is már előzte egy motorkerékpáros. A motor vezetője azért, hogy ne ütközzön össze az autóval, lement az útról és elesett. A férfi, aki egyedül ült a motoron, könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Medgyesbodzás külterületén 19 óra körül egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, majd lesodródott az útról, fának ütközött és felborult. A jármű vezetője és három utasa könnyebben megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. május 13-án szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert elment az édesapjához annak ellenére, hogy a rendőrség korábban ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felkeresse őt, felvegye vele a kapcsolatot. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!