Menetrendi változások lépnek életbe Békés megyében

menetrend változás Békés megye, MÁV, diákigazolványokat, helyközi, Volánbusz, maszkviselési, szeptemberi, Volánbusz, közlekedési, járványügyi, volánbusz, busz, szájmaszk, drágul a helyi járat Békéscsabán, Fotó: Körös Hírcentrum

A Volánbusz bejelentése alapján, 2021. június 16-ától (szerdától) az alábbi menetrendi változások lépnek életbe Békés megyében.

hirdetés

4805 Békéscsaba – Békés – Szeghalom – Füzesgyarmat 

hirdetés

A hetek első tanítási napját megelőző munkaszüneti napokon 13:40-kor Szeghalomról Füzesgyarmatra közlekedő járat 5 perccel korábban, 13:35-kor indul.

Hetek első tanítási napját megelőző munkaszüneti napokon 14:00-kor Füzesgyarmatról Szeghalomra új járat indul.

4812 [Gyula] – [Békéscsaba] – Mezőberény – Köröstarcsa – Szeghalom – Karcag 

A hetek utolsó tanítási napján 14:45-kor Békéscsabáról Szeghalomra induló járat a továbbiakban nem közlekedik. Az eljutás továbbra is biztosított a munkanapokon 14:45-kor Békéscsabáról Karcagra induló járattal.

A hetek utolsó tanítási napján 16:00-kor Szeghalomról Békéscsabára induló járat a továbbiakban nem közlekedik. Az eljutás biztosított a – Debrecenből érkező – 16:25-kor Szeghalomról Békéscsabán át Szegedre közlekedő járattal.

4813 [Békéscsaba] – Mezőberény – Dévaványa  

A hetek utolsó tanítási napján 15:40-kor Békéscsabáról Dévaványára induló járat a továbbiakban nem közlekedik. Az eljutás továbbra is biztosított a 15:50-kor Békéscsabáról Egerbe induló járattal.

A hetek utolsó tanítási napján 16:55-kor Dévaványáról Békéscsabára induló járat a továbbiakban nem közlekedik. Az eljutás továbbra is biztosított – az Egerből érkező – 18:10-kor Dévaványáról Békéscsabára induló járattal.

4819 Békéscsaba – Doboz – Sarkadkeresztúr 

A tanszünetben munkanapokon 5:40-kor Békéscsabáról Sarkadra induló járat Békéscsaba, Hétvezér utca és Doboz, Mátyás utca megállóhelyek között egyes megállóhelyeket eltérő időpontban érint.

A tanszünetben munkanapokon 6:25-kor Sarkadról Békéscsabára induló járat Doboz, Petőfi major és Békéscsaba, Kossuth tér megállóhelyek között egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.

A munkanapokon 12:15-kor Sarkadról Békéscsabára induló járat nem áll meg Sikonyi kertek megállóhelyen.

4833 Békéscsaba – Csanádapáca – Tótkomlós – Békéssámson  

A hetek utolsó tanítási napján 16:40-kor Tótkomlósról Békéscsabára induló járat a továbbiakban nem közlekedik. Az eljutás továbbra is biztosított a – Szegedről érkező – 15:10-kor Tótkomlósról Békéscsabára induló járattal.

4838 Békéscsaba – Csorvás – Gerendás 

A munkanapokon 6:10-kor Békéscsabáról Csorvásra közlekedő járat megáll Csorvás, Egészségház megállóhelyen. (6:35-kor)

4840 Békéscsaba – Csorvás – Orosháza 

Tanszünetben munkanapokon 10:15-kor Orosháza, Autóbusz-állomásról Orosháza, Linamar megállóhelyre, valamint visszairányban 10:35-kor Orosháza, Linamar megállóhelyről Orosháza, Autóbusz-állomásra kísérleti jelleggel új járatok indulnak.

4955 Mezőhegyes – Battonya 

A tanítási napokon 6:25-kor Battonyáról Mezőhegyesre, valamint visszairányban a 6:50-kor Mezőhegyesről Battonyára közlekedő járatok kísérleti jelleggel munkanapokon közlekednek.

4960 Orosháza – Tótkomlós – Békéssámson 

A hetek utolsó tanítási napján 16:10-kor Orosházáról Tótkomlósra induló járat a továbbiakban nem közlekedik. Az eljutás továbbra is biztosított a 16:00-kor Orosházáról Tótkomlósra induló járattal.

További változások területi bontásban.

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés