Újkígyóson történt balesetnél helyszínelt a rendőrség

újkígyóson Fotó: Police.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset miatt helyszíneltek még Újkígyóson és kifosztás miatt történt őrizetbe vétel Gyulán.

Békés megyében 2021. június 5-én a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán történt halálos közlekedési baleseten kívül még egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Újkígyóson, a Gyulai utca és a Petőfi utca kereszteződésében 13 óra előtt néhány perccel személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött. A motor vezetője könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 40 éves sarkadi nőt, mert a gyanú szerint 2021. június 5-én hajnalban Gyulán, az autóbusz-állomáson több dolgot elvett egy padon alvó férfitől. Elvitte a mobiltelefonját, a pénzét, a bankkártyáját és a cipőjét. A rendőrök a pénz kivételével mindent megtaláltak, lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A nő ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – írja a Police.hu.