Megszületett a 200. baba Orosházán

2021. június 8-án 10 óra 52 perckor 3260 grammal világra jött Kohutné Asztalos Cintia Natália és Kohut Pál Balázs gyermeke, Kohut Klausz Pál. A kisfiú volt a 200. baba, aki ebben az évben született az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben – tájékoztatott a kórház kommunikációs vezetője.

– A várandósság alatt nem voltak komplikációk. Bár végig faros volt, így számítottam rá, hogy császármetszéssel fog születni, azért bizakodtam, hogy ez elkerülhető. Azonban a fiatalúr nem volt hajlandó megfordulni, így dr. Huhn Lajos főorvos úr vezetésével császárral született meg. Végig minden rendben volt, ez a legfontosabb számunkra – mondja kisfiát ringatva Cintia.

hirdetés

A kis Klausz az első gyermek a kunágotai családban, készültek az érkezésére.
– A férjem mellett a nagyszülők is várják már haza, olyannyira, hogy ők is berendeztek egy külön gyerekszobát, nagyon szeretnének már unokázni – mondja széles mosollyal az édesanya.

A kis Klausz a fotózást végigaludta, ezzel is jelezve anyukájának, hogy nagyon rendes kisfiú lesz otthon is. A család 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt kapott, aminek felét a Szent Szilvia Alapítvány, másik felét a Margaréta Bababolt tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta ajánlott fel.

A babának és az anyukának jó egészséget, a családnak pedig sok örömet és boldogságot kívánunk!

A képen a Szülészet Nőgyógyászati Osztály kollektívája köszönti a büszke anyukát és a kisfiút. Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház