Újra pályára lép a magyar válogatott a Puskás Arénában!

Aréna, stadion, Magyar-Francia Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ma délután ismét pályára lép a magyar labdarúgó válogatott, 15 órakor a világbajnok francia együttes lesz Marco Rossi csapatának ellenfele.

hirdetés

Megtelnek a Puskás Aréna lelátói, 60 ezer szurkolóból körülbelül 40-45 ezer magyar támogatja a mieinket. Korábban Marco Rossi szövetségi kapitány úgy nyilatkozott, bízik a jó eredményben, ám kétségtelenül nagyon erős ellenfél lesz a francia válogatott. Meglátása szerint Franciaország a favorit, nagy esélyük van az idei Eb megnyerésére.

hirdetés

Válogatottunkban Loic Nego van talán a legkülönlegesebb helyzetben, hiszen a magyar mellett, francia állampolgár is. Korábban a francia utánpótlás válogatottban is szerepelt. A pénteki interjúban elmondta, nagyon különleges érzés lesz a franciák ellen küzdenie, de természetesen arra koncentrál, hogy Magyarországot képviselje és jó teljesítményt nyújtson. „Én most itt vagyok, itt élek és ez az a csapat, amiért harcolni fogok” – nyilatkozta Nego.

Megszólaltattuk a korábbi magyar szövetségi kapitányt, Dárdai Pált, aki elmondta, nagyon nehéz csoportba kerültünk. Bátor hozzáállást remél a csapattól, ám a realitás talaján maradva úgy fogalmazott: nem nyerhetünk a franciák ellen.

Hogy így lesz-e, az hamarosan kiderül! A Magyarország-Franciaország Eb csoportmérkőzés szombaton 15 órakor kezdődik a Puskás Arénában.

Frissítés:

hirdetés