Súlyosan megsérült a feltehetően ittasan balesetező sofőr Gyulán

Fotó: Police.hu

Baleset Orosházán, Körösladányban és Gyulán, ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán és Békésen.

hirdetés

Békés megyében 2021. június 22-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Lehel utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak és nekiütközött. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült.

hirdetés

Körösladányban, a Széchenyi utca és a Vécsey utca találkozásánál 16 óra 15 perc körül egy kerékpáros fiatal összeütközött egy személyautóval. A biciklis elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Negyed órával később Gyulán, a Széchenyi utca és a Sirály utca kereszteződésében egy személygépkocsi lesodródott az útról és egy másik autóval érintőlegesen ütközött, majd egy fának csapódott. A mentők az autóst, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. június 21-én 12 óra előtt néhány perccel Békéscsaba közelében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Ezután 20 óra 15 perc körül Békésen, a Csíkos utcában ellenőriztek a rendőrjárőrök szintén egy autóst. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrök mindkét esetben büntetőfeljelentést tettek a járművezetők ellen és elvették a jogosítványokat – írja a Police.hu.

hirdetés