Csorváson, Vésztőn és Medgyesegyházán volt szükség rendőri intézkedésre

Csorváson, Vésztőn Fotó: Police.hu

Baleset miatt helyszíneltek Csorváson, lopás miatt intézkedtek Vésztőn, illetve ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Medgyesegyházán.

Csorvás külterületén 2021. július 11-én 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 19 éves vésztői fiatalember ellen. A férfi 2021. július 10-én 7 óra és 2021. július 11-én 14 óra között Vésztőn betört egy lakóházba. Majd elvitt onnan egy laptopot. A gépet a rendőrök lefoglalták attól, akinek eladta és visszaadták a tulajdonosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 12-én 0 óra 20 perckor Medgyesegyházán, az Árpád utca és a Damjanich utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított és bevonta a vezetői engedélyét – számolt be a Police.hu.