Súlyosan megsérült a férfi, aki vezetés közben rosszul lett, majd balesetezett

Békéscsabán Fotó: Police.hu

Közlekedési baleset miatt helyszíneltek Békéscsabán és Vésztőn, lopás miatt történt rendőri intézkedés Körösladányban.

Békés megyében 2021. július 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Szarvasi úton, 11 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi. A jármű vezetője valószínűleg menet közben rosszul lett. Először érintőlegesen ütközött egy kistehergépkocsival, majd megállás nélkül továbbhajtott, áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és ott ment neki egy út melletti oszlopnak. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

hirdetés

Vésztő külterületén 16 óra 30 perc körül egy kanyarban letért az útról és árokba borult egy személygépkocsi. Az autó vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy nő ellen, mert a gyanú szerint 2021. július 10-én Körösladányban meglopta ismerősét. A házából elvitte a mobiltelefonját, valamint a pénztárcájából kivett körülbelül húszezer forintot és egy bankkártyát. A kártyát többször használta, volt, amikor sikerült is fizetnie vele – írja a Police.hu.

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!