Egy férfi elvitte egy fiú táskáját Mezőberényben, a rendőrség megtalálta

veszélyes, Közokirat, Autót, Gyulán, bántalmazták, kaszaperi, Jogosítvány, őzet, Békés, Garázdaság, ittas vezető, pénztárcáját, Határsértőket, közlekedési, Nagykamaráson, rendőrök, Játékkonzolokat, vésztőn, gyermekpornográfia, előállítás, Szarvason, nagykátai, hétvégi, kábelt, Jármű, engedély, Bódult, balesetnél, Garázdaság, Körösladányban, Letartóztatásban, Berúgta, fellökött, Lopás, Kétegyháza, késelt, Betörte, Testi sértés, Dobozon, kerékpáros, ittas, román, család, szombat, Ittasan, Szarvas, Békéscsaba, Mezőberényben, Füzesgyarmat, bántalmazott, mezőkovácsházi, lopott, Elek, rendszám, Gyomaendrőd, Közokirat, ütközött, Mezőhegyesen, távoltartó, kábítószert, mezőgyáni, interneten, jövedéki, fizetés, Mezőberényben, Építőanyagot, zebra, Csanádapácán, Körösladányban, német, Tehervonaton, Okányban, bántalmazott, sértett, Pusztaföldváron, Kaszaperen, kondoroson, kerékpárt, emberölés, határsértő, bűnbanda, vonaton, Nagybánhegyes, lakatlan, végegyházi, parkoló, segédmotor, rendszámot, lengyel, Csárdaszálláson, mentősnek, pénzt, szeghalmi, mezőkovácsházán, Sínek, Battonyán, kevermesen, kevermes, testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Egy pad mellett felejtette táskáját egy 16 éves fiú Mezőberényben. Mire visszament érte, már nem volt ott, a benne lévő játékkonzollal együtt egy férfi elvitte, de nem adta le talált tárgyként. A rendőrök a gyanúsítottat és a konzolt is megtalálták. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Elhagyta a táskáját egy 16 éves fiú 2021. március 14-én Mezőberényben. Egy köztéri pad mellett felejtette, és mire visszament érte, már nem volt ott. Benne volt a játékkonzolja, amit egy évvel korábban vásárolt, így használtan is több tízezer forintot ér.

hirdetés

A Békési Rendőrkapitányág Mezőberényi Rendőrőrsének rendőrei kiderítették, hogy a táskát egy férfi vitte el, de nem adta le talált tárgyként, hanem kivette belőle a játékkonzolt és hazavitte, az üres táskát pedig útközben eldobta. Kihallgatásán az állította, hogy úgy tudta, a talált tárgyakat meg lehet tartani. A játékkonzolt megpróbálta használni, de nem tudta, így azt tervezte, hogy eladja. Erre azonban a rendőri intézkedés miatt nem kerülhetett sor, a gépet a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosának.

A Békési Rendőrkapitányság a 35 éves mezőberényi férfit jogtalan elsajátítás bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.