Ittasan közlekedett egy markolóval Békéscsabán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Másnapos volt, ezért munkába indulás előtt még megivott egy szerinte „gyógyító” sört és 3 centiliter töményet egy férfi. Békéscsabán egy munkagépet kellett volna átvezetnie egyik telephelyről a másikra, de a rendőrök útközben leállították. Ügyének vizsgálata befejeződött, az eljárás iratait a rendőség elküldte az ügyészségre.

Járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy köröstarcsai férfit, mert 2021. június 28-án 15 óra 45 perc körül ittasan közlekedett egy markológéppel Békéscsabán, a Békési úton. A rendőrök igazoltatták és megszondáztatták. A légalkoholmérés eredménye olyan magas érték lett, amely szerint a 44 éves férfi bűncselekményt követett el. Kihallgatásán elmondta, hogy a rendőri intézkedés előtt egész hétvégén italozott, mert születésnapot és névnapot ünnepeltek.

hirdetés

Hétfőn reggel másnaposnak érezte magát, ezért munkába indulás előtt otthon megivott még egy – ahogyan ő fogalmazott – „gyógyító sört” és 3 centiliter tömény szeszes italt. Délután a munkagéppel az egyik békéscsabai telephelyről akart átmenni egy másik telephelyre, ekkor állították le a rendőrjárőrök.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. július 16-án továbbította az ügyészségre.

 

Ez is érdekelheti: